BROJ UČENIKA

U JU Mješovitoj srednjoj elektro-mašinskoj školi, trenutno je upisano 417 učenika. Škola je poznata po bogatoj ponudi različitih zanimanja elektrotehničkih programa, mašinskih programa i saobraćajnih programa obrazovanja. obrazovanja. Učenici se obrazuju u opremljenim učionicama i laboratorijima koje im omogućavaju praktično učenje i eksperimentiranje s različitim konceptima.
Profesionalni i stručni nastavnici pružaju podršku učenicima kako bi razvili svoje vještine i stekli temeljno znanje iz područja elektrotehnike, mašinstva i saobraćaja.
Škola također organizira razne izvannastavne aktivnosti poput natjecanja, radionica i posjeta industrijskim postrojenjima kako bi učenici dobili praktičan uvid u industriju i primjenu elektrotehnike, mašinstva i saobraćaja u stvarnom svijetu.

JU Mješovita srednja elektro-mašinska škola ističe se i po svojoj otvorenoj i poticajnoj atmosferi, koja potiče međusobnu suradnju i timski rad među učenicima. Nastavnici potiču kreativnost i inovativnost te potiču učenike da razvijaju svoje talente i interese u području elektrotehnike, mašinstva i saobraćaja. Škola također redovito organizira stručna predavanja i gostujuće predavače kako bi učenicima pružila dodatne mogućnosti za usavršavanje i upoznavanje s najnovijim trendovima u elektrotehnici. Učenici JU Mješovite srednje elektro-mašinske škole imaju priliku stvoriti čvrste temelje za buduću karijeru i ostvariti svoj puni potencijal.

 
0 0
© 2024 msemsl.skolatk.edu.ba. Napravljeno sa mojWeb 2.10.5 | LEFTOR